Groepslessen & programma’s

De gym

groepsLessen

Bij Multigym Schoonebeek geven onze instructeurs verschillende groepslessen zodat er altijd voor u wat bij zit!

Programmas

Wedstrijdbegeleiding. Klassieke bodybuilding. Physique bodybuilding. Online coaching.

Personal training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.  Voordat de personal training begint, heeft de personal trainer een intake met jou, om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om het doel te realiseren. Met een duidelijk stappenplan kun jij samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen.

Voedingsadvies

Het aanleren van een gemakkelijk vol te houden nieuwe lifestyle. Waarbij gezond eten en goede begeleiding de leidraad is.

Lessen voor alle fitness niveaus

RPM
Een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.
Bodypump
Word strak en sterk met Power, de populairste barbell les ter wereld waarbij je alle belangrijke spiergroepen traint!
Cross-hit

Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Steps

Een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van BODYSTEP – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. 

Gritt
Een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht.
Trampoline/jumping fitness
De vering van de trampoline zorgt voor een lage impact op je lichaam. Je gewrichten hoeven geen klappen op te vangen, zoals bij hardlopen. Dat doet het elastiek. Tegelijkertijd verbrand je wel meer calorieën.

Voor de kids 

Crosskids 6 - 14 jaar

Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Dit in combinatie met een leuk circuit op niveau aangepast van de kinderen.

De eerste les betalen wij.

Eerst proberen en dan pas officieel aanmelden? Dat kan!

Personal Training

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.  Voordat de personal training begint, heeft de personal trainer een intake met jou, om te bepalen wat het doel is en wat ervoor nodig is om het doel te realiseren. Met een duidelijk stappenplan kun jij samen met de personal trainer efficiënt, verantwoord en doelgericht trainen. 

Starten met fitness

1e Fitness afspraak:
Persoonlijk intake gesprek, waarbij de persoonlijke wensen en doelen van de klant besproken worden. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk sportschema opgesteld. Dit schema ontvangt de klant over de e-mail of op papier van de coach.

2e fitness afspraak:
De klant wordt door de coach begeleid in de fitnessruimte en het persoonlijke sportschema wordt uitgelegd. Tevens loopt de coach tijdens deze afspraak de gehele fitness ronde met de klant mee

3e fitness afspraak:
Na iedere twaalf weken volgt er een evaluatie gesprek. Hier wordt de klant opnieuw gewogen en gemeten. Daarnaast worden de persoonlijke wensen en doelen geëvalueerd. Aan de hand hiervan wordt er een nieuw persoonlijk sportschema opgesteld voor de klant.

Voor mannen

Mannen hebben vaak andere doelen met personal training dan vrouwen. Wij hebben dan ook personal training programma’s die we afstemmen op de behoefte van mannen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende doelen. Wil je bijvoorbeeld met een personal trainer werken aan je conditie, of misschien wil je graag meer kracht ontwikkelen bij Multi Gym Schoonebeek werken we samen met jou aan de doelen die jij hebt! En het mooie is dat wij met 100% resultaatgarantie werken.

 Voor vrouwen

Ook hebben we een speciaal programma voor vrouwen. Wil je een strakker lichaam om in de zomer weer je favoriete bikini aan te kunnen trekken, een betere conditie te krijgen of wil je gewoon lekker fit worden. Het kan allemaal. Met onze personal training voor vrouwen bereik jij altijd je doelen, onze 100% resultaat garantie zorgt daarvoor!

Work

Bigger.Faster.Stronger

Multi Gym Schoonebeek

11 + 12 =

Openingstijden

Maandag 7.30 tot 21.30

Dinsdag 8.30 tot 21.30

Woensdag 8.30 tot 21.30

Donderdag 8.30 tot 21.30

Vrijdag 7.30 tot 21.30

Zaterdag 9.00 tot 15.00

Zondag 9.00 tot 13.00

Probeer het gratis