Multigym Schoonebeek

Over ons

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN SPORTSCHOOL IN DE BUURT VAN SCHOONEBEEK EN WIL JIJ GRAAG AAN DE SLAG MET HET BEHALEN VAN JE DOELEN? DAN PAST MULTI GYM SCHOONEBEEK ZEKER BIJ JOU!

Ons verhaal

Ibrahim Hadla en Selina Teunissen zijn in juni 2019 gestart met Multi Gym Hasselt. Ibrahim woont sinds augustus 2015 in Nederland. Ibrahim is afkomstig uit Syri√ę en had daar twee grote sportscholen. Ibrahim heeft een achtergrond in bodybuilding en heeft hier acht keer toonaangevende prijzen mee gewonnen. De sportschool is echt een passie van Ibrahim. Vanwege de oorlog moest hij alles achterlaten, en dus ook zijn droom. In Nederland had hij een nieuw doel, zijn droom opnieuw verwezenlijken samen met zijn partner Selina. Sinds 1 mei 2020 zijn Ibrahim en Selina ook de eigenaar van Multi Gym Schoonebeek.

Wat ons al jaren beweegt en nog steeds inspireert, willen wij met onze sporters delen; kom in beweging, daag jezelf uit en voel je fit!

Sport verbindt, sport beweegt mensen fysiek maar ook mentaal. Sport maakt vrienden, sport daagt uit, inspireert en geeft je een goed gevoel. Of je nu op weg bent naar de top, in beweging wilt komen of wilt blijven, sporten is nooit zonder resultaat! Bij ons staat de koffie en thee klaar, kom gezellig langs en geniet van onze vernieuwde faciliteiten.

Populaire programmas

Personal training

Bodybuilding

Wedstrijdbegeleiding

Groepslessen

Voedingsadvies

Ben jij er klaar voor?

Echte mensen. Echt resultaat.

Wat ons al jaren beweegt en nog steeds inspireert, willen wij met onze sporters delen; kom in beweging, daag jezelf uit en voel je fit! Samen in beweging komen geeft plezier, voor jong en oud, voor topsporter of herintredende moeder, voor schoolkinderen of senioren. Dat is waar wij voor staan; sportplezier voor jong en oud.

Een fijne toegankelijke sportschool, met de juiste begeleiding. Ze werken doelgericht met resultaat!
Bert & Danique

De sportschool heeft een grote ontwikkeling door gemaakt door middel van investering in nieuwe kracht apparatuur, gevolg is dat je veel meer echt je spieren traint. Ibrahim weet waar hij het over heeft en verwacht ook tijdens pt maximale inzet, hij zal je altijd pushen om je grenzen te verleggen. Sinds dat Ibrahim er is zie en voel je dat de progressie sinds toen vele malen groter is dan in al die jaren ervoor. Dit zorgt bij mij ook voor meer enthousiasme.
Dick Westhuis

Prima sportschool, goede begeleiding en vooral motiverend! En men doet er alles aan om ons in beweging te houden in Corona-quarantaine ūüí™ūüŹľ
Adri Romijn

Work

Bigger.Faster.Stronger

Multi Gym Schoonebeek

15 + 5 =

Openingstijden

Maandag 7.30 tot 21.30

Dinsdag 8.30 tot 21.30

Woensdag 8.30 tot 21.30

Donderdag 8.30 tot 21.30

Vrijdag 7.30 tot 21.30

Zaterdag 9.00 tot 15.00

Zondag 9.00 tot 13.00

Probeer het gratis